Thema: Werkgeluk & Gezondheid

Gezond(er) en vitaal door het leven

Vitaliteit is een terugkerend punt op de agenda van vele organisaties. Dat zien wij ook. De vraag naar leerinterventies op het gebied van werkgeluk, zingeving, bewegen, stress & burn-out en gezonde voeding blijft toenemen. Aangetoond is dat gelukkige medewerkers meer gemotiveerd zijn en beter presteren. Zij zien meer kansen op het werk en staan open voor nieuwe ervaringen.

VOOR EN DOOR ONS NETWERK

Ook wij onderkennen het belang van de vitale medewerker die zelf regie neemt. Tot eind 2020 stellen wij daarom het thema ‘Werkgeluk & Gezondheid’ centraal. Dit betekent dat we vooral opleidingsaanbieders en leerinterventies uitlichten die passen binnen dit thema. Daarnaast nemen we initiatief om een aantal opdrachtgevers aan het woord te laten die al verschillende stappen hebben gezet op het gebied van werkgeluk en gezondheid. Ons doel is om met en van elkaar te leren en om meer bewustzijn te creëren binnen dit thema.

 

Om invulling te geven aan het thema Werkgeluk & Gezondheid werken wij nauw samen met ons uitgebreide netwerk van opleidingspartners en opdrachtgevers. Bij ieder subthema geven we onze opdrachtgevers suggesties voor concreet (nieuw) leeraanbod, faciliteren we online livesessies en dagen we ons netwerk uit met verschillende challenges. 

MELD JE AAN EN DOE MEE!

De eerste online activiteiten staan gepland en zijn beschikbaar voor jou, geheel kosteloos! 

  • 8 oktober (13:00 - 13:50 uur )

Online mindfulness class 'Minivakanties op een werkdag'

Door StressloosWerken - MO

Meer info >

  • 29 oktober (13:00 - 14:00 uur )

Online masterclass 'Gelukkige mensen presteren beter'

Door ICM
Meer info >


Of bekijk hier het complete aanbod en meld je aan >Met elkaar zorgen we voor een stuk bewustwording rondom dit thema. Een medewerker die lekker in zijn vel zit, is op zijn best op het werk! En wie wil dat nou niet?

 

Wil jij hier ook iets in betekenen? Of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jennifer Seldenrijk
06 - 30 39 25 87Abonneren
op nieuws?