Thema: Werkgeluk & Gezondheid

Gezond(er) en vitaal door het leven

Vitaliteit is een terugkerend punt op de agenda van vele organisaties. Dat zien wij ook. De vraag naar leerinterventies op het gebied van werkgeluk, zingeving, bewegen, stress & burn-out en gezonde voeding blijft toenemen. Aangetoond is dat gelukkige medewerkers meer gemotiveerd zijn en beter presteren. Zij zien meer kansen op het werk en staan open voor nieuwe ervaringen.

VOOR EN DOOR ONS NETWERK

Ook wij onderkennen het belang van de vitale medewerker die zelf regie neemt. Tot eind 2020 stellen wij daarom het thema ‘Werkgeluk & Gezondheid’ centraal. Dit betekent dat we vooral opleidingsaanbieders en leerinterventies uitlichten die passen binnen dit thema. Daarnaast nemen we initiatief om een aantal opdrachtgevers aan het woord te laten die al verschillende stappen hebben gezet op het gebied van werkgeluk en gezondheid. Ons doel is om met en van elkaar te leren en om meer bewustzijn te creëren binnen dit thema.

 

Om invulling te geven aan het thema Werkgeluk & Gezondheid werken wij nauw samen met ons uitgebreide netwerk van opleidingspartners en opdrachtgevers. Bij ieder subthema geven we onze opdrachtgevers suggesties voor concreet (nieuw) leeraanbod, faciliteren we online livesessies en dagen we ons netwerk uit met verschillende challenges. 

MELD JE AAN EN DOE MEE!

Meld je aan voor de online activiteiten, geheel kosteloos! 

  • 10 december (13:00 - 14:00 uur)

Online masterclass 'NLP en Doelgericht communiceren'

Door Schoonderwoerd
Meer info  >

  • 17 december (13:00 - 14:00 uur)

Online masterclass 'Blauwe zones en vitaliteit'

Door Stavoor

Meer info  >WERKGELUK & GEZONDHEID BINNEN ONS LMS CLASS

Ook bij de doorontwikkeling van ons LMS vinden we werkgeluk en gezondheid belangrijk. Heb je al eens kennisgemaakt met Microlearning? Dit zijn korte online leerinterventies met een lees- of kijktijd van enkele minuten (learning snacks). Denk bijvoorbeeld eens aan een korte inspiratie over zithouding aan het bureau of een minivideo over het nut van pauzeren tijdens het thuiswerken. Een ideale werkvorm voor dit thema. In 2020 bouwen wij Microlearning verder uit in het leerportaal. Ook zijn we dit jaar bezig met gamification. Het kunnen verdienen van badges en verzamelen van punten stimuleert medewerkers op een speelse manier om te leren. Tenslotte zit werkgeluk ook in wat je ziet en voelt. Het leerportaal krijgt in 2020 een volledig nieuw design met veel gebruik van afbeeldingen. 
 

Met elkaar zorgen we voor een stuk bewustwording rondom dit thema. Een medewerker die lekker in zijn vel zit, is op zijn best op het werk! En wie wil dat nou niet?

 

Wil jij hier ook iets in betekenen? Of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jennifer Seldenrijk
06 - 30 39 25 87Abonneren
op nieuws?