Wat we doen

Learning done differently

Conclusion Learning Centers levert een compleet pakket aan diensten die het opleidingsniveau binnen uw organisatie scherp en futureproof houdt. Daarvoor makelen en schakelen we voor ruim 60.000 gerenommeerde opleidingen, adviseren we over kansen en ontwikkelingen én beheren en faciliteren we het hele administratieve proces. Zo beperkt u uw maandelijkse administratie tot één factuur, die steevast lager uitvalt omdat we groot inkopen. Met ons bereikt u de performance die uw organisatie nastreeft: haalbaar, werkbaar en betaalbaar. In deze sectoren zijn wij ijzersterk

Onze dienstverlening op het gebied van leren, ontwikkelen en performance support ontstijgt branches. Toch hebben we in enkele specifieke sectoren bijzondere ervaring: Overheid, zorg, energie en de financiële sector.

29720269125 7b9f7d3448 b

Zorg

De zorgsector is constant in verandering. Certificering, in het BIG-register of met PE-punten, wordt steeds belangrijker. CLASS voorziet met het grote cursusaanbod, automatische certificering en managementrapportages op competentieniveau in de behoeftes van de zorgmarkt.
Centrale overheid

Overheid

Steeds meer overheidsorganisaties vinden het belangrijk dat hun medewerkers een leven lang leren. CLASS voorziet in die behoefte door de kennis die al aanwezig is in de organisatie te ontsluiten. Zo vind u gemakkelijk het juiste document, de juiste persoon of die toptraining die u op dat moment nodig heeft.
Zuidas pano

Financieel

In de financiële sector is het nog nooit zo belangrijk geweest aan te kunnen tonen dat adviseurs de juiste competenties hebben. Integratie met de WFT-eLearning en notificaties bij het verlopen van accreditatie helpen hierbij.
iStock 515896988

Energie

Eneco, Stedin en TenneT gingen u voor. Met CLASS is de kennis van uw hoogmastwerkers, monteurs en kantoorpersoneel altijd up-to-date. U stuurt op vaardigheden en certificering die noodzakelijk zijn om de hoogste kwaliteit te leveren.


Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?