Wat we doen

Learning done differently

Als opleidingsintermediair levert Conclusion Learning Centers (CLC) u een compleet pakket aan faciliteiten en diensten voor het inkopen, organiseren en administratief afhandelen van uw opleidingen. U kunt onze dienstverlening modulair inkopen. Wilt u alleen een LMS? Prima. Of alleen dienstverlening of HRD-advies? Ook dat kan. Alle varianten zijn mogelijk. Zo betaalt en ontvangt u precies datgene waar u behoefte aan heeft. 

 

 


Meer over onze dienstverlening


In deze sectoren zijn wij ijzersterk

Onze dienstverlening op het gebied van leren, ontwikkelen en performance support ontstijgt branches. Toch hebben we in enkele specifieke sectoren bijzondere ervaring: Overheid, zorg, energie en de financiële sector.

29720269125 7b9f7d3448 b

Zorg

De zorgsector is constant in verandering. Certificering, in het BIG-register of met PE-punten, wordt steeds belangrijker. CLASS voorziet met het grote cursusaanbod, automatische certificering en managementrapportages op competentieniveau in de behoeftes van de zorgmarkt.
Centrale overheid

Overheid

Steeds meer overheidsorganisaties vinden het belangrijk dat hun medewerkers een leven lang leren. CLASS voorziet in die behoefte door de kennis die al aanwezig is in de organisatie te ontsluiten. Zo vindt u gemakkelijk het juiste document, de juiste persoon of die toptraining die u op dat moment nodig heeft.
Zuidas pano

Financieel

In de financiële sector is het nog nooit zo belangrijk geweest aan te kunnen tonen dat adviseurs de juiste competenties hebben. Integratie met de WFT-eLearning en notificaties bij het verlopen van accreditatie helpen hierbij.
iStock 515896988

Energie

Bedrijven zoals TenneT gingen u voor. Met leermanagementsysteem Class is de kennis van uw hoogmastwerkers, monteurs en kantoorpersoneel altijd up-to-date. U stuurt op vaardigheden en certificering die noodzakelijk zijn om de hoogste kwaliteit te leveren.


Ali el Abdi
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Ali el Abdi 06 - 46 30 67 83Abonneren
op nieuws?