Totara leermanagementsysteem

Totara is een leermanagementsysteem (LMS) waarmee u een volledig leerproces kunt beheren. U gebruikt Totara Learn voor het optimale beheer van formele opleidingstrajecten en alle andere leerinterventies met een centrale rol voor een docent of trainer. Daarnaast gebruikt u Totara voor informeel leren en kennisdeling tussen cursisten, bijvoorbeeld via forum of chat.

Totara is sterk in:

 • leermanagement met leerpaden voor offline en online leren;
 • gepersonaliseerde leeromgevingen met uitgebreide mogelijkheden;
 • rapportages en managementinformatie.

In Totara kunt u heel gemakkelijk: 

 • medewerkers in het systeem zetten;
 • medewerkers aan cursussen en trainingen koppelen;
 • opdrachten geven;
 • inhoud delen;
 • communiceren met cursisten en deelnemers;
 • het leerproces inzichtelijk maken;
 • diverse rapportages maken;
 • rollen en rechten toewijzen.

Totara Social

Totara Social is een krachtig sociaal netwerk voor bedrijven waarmee teams samenkomen, samenwerken aan projecten en expertise vastleggen voor sneller en slimmer werken. Uw organisatie heeft meerdere informele netwerken die u niet noodzakelijkerwijs kent. Het grootste deel van kennisoverdracht gebeurt via deze netwerken. Totara Social biedt nieuwe mogelijkheden om kennis met elkaar te delen, ook binnen verschillende teams. Door op deze manier van elkaar te leren, komen verrassende nieuwe inzichten en ideeën tot stand waarmee de prestaties op de werkvloer verbeteren.

Voordelen Totara Social in combinatie met Totara Learn:

Krijg iedereen betrokken

Geen heen-en-weer-gaande e-mailconversaties - koppel partners en klanten eenvoudig in gesprekken en projecten en zorg ervoor dat ieders stem wordt gehoord.

 

Deel uw kennis

Het delen van uw workflow en ideeën leidt tot betere resultaten voor u, uw team en de bredere organisatie. Maak en deel inhoud, sluit externe media in, verzamel bronnen, schrijf blogs, communiceer met forumberichten, leer van anderen en laat anderen van u leren.

 

Faciliteer uw kennis

Niet alles is voor iedereen relevant. Kies de doelgroepen die het meeste baat hebben bij het ontvangen van berichten en andere inhoud op basis van groepslidmaatschap en controle over meldingen. Of geef uw medewerkers de vrijheid om hun eigen voorkeuren in te stellen.

 

Analyseer uw organisatie
Blijf op de hoogte van de meest relevante ideeën, vragen, groepen, bestanden en mensen in uw hele organisatie.


Gemakkelijk integreren
Totara Social werkt naadloos samen met Totara Learn. Samen bieden ze een echte blended learning-ervaring die zowel formele als informele leer best practices toepast.

Totara vs Moodle

Het LMS Totara heeft meer managementfunctionaliteiten dan het LMS Moodle. Totara ondersteunt met name het sociale leren heel erg goed. Uitbreidingen van Totara op Moodle zijn:

 • Certificeringen (bijvoorbeeld jaarlijks herhalen van trainingen)
 • Organisatie/positie hiërarchieën
 • Standaard HR-Sync
 • Configureerbare rapportages

Open source leermanagementsysteem

Totara is een open source LMS en een sociaal leerplatform dat wordt gebruikt door meer dan 11 miljoen gebruikers wereldwijd. Open source wil zeggen dat de code waarin de software is geschreven openbaar is en vrijwel altijd gratis gebruikt kan worden. Open source software is aantrekkelijk vanwege de betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en eenvoudige aanpasbaarheid van de functionaliteiten. Er zit geen bedrijf achter dat kan stoppen met het onderhoud aan het pakket.

Implementatie

Conclusion Learning Centers (CLC) is Platinum Partner van Totara en heeft jarenlange ervaring met het gebruik en de implementatie van Totara. Van installatie, hosting, inrichting tot onderhoud van het systeem - wij regelen het voor u. Daarnaast profiteert u van onze onderwijskundige en didactische kennis en ervaring om het Totara LMS tot een aantrekkelijke en succesvolle leeromgeving te maken. 

ZELF ERVAREN WELKE VOORDELEN Totara BIEDT?

Vraag dan een gratis demo aan. Onze experts maken graag een afspraak met u om het LMS aan u te demonsteren.

VRAAG EEN GRATIS TOTARA DEMO AAN

Referentiecases

 Totara Platinum Partner logo 111972814736
Wil je meer weten over Totara?
Bel Ali el Abdi
06 - 46 30 67 83Abonneren
op nieuws?