Opleidingscoördinatie

Heeft u hulp nodig bij het plannen en organiseren van trainingen? Onze opleidingscoördinatoren helpen u uit de brand. Zij weten alles over het zoeken en boeken van opleidingen. Zij plannen trainingen, reserveren locaties, versturen de uitnodiging, verzorgen de communicatie met deelnemers, regelen catering en deelnemersregistraties. Zij houden presentielijsten bij, verzorgen de evaluaties van opleidingen en stellen interesselijsten op. Daarnaast regelen zij de factuurafhandeling van trainers en opleiders, en verzorgen de overige logistieke en administratieve werkzaamheden.

Wij kunnen u ook op locatie ondersteunen, een manier van samenwerking die onze klanten buitengewoon waarderen, en die extra bijdraagt aan het ontzorgen van de medewerkers. Als we op locatie zijn, is het voor medewerkers makkelijker en laagdrempeliger om vragen te stellen en hulp te krijgen bij de aanvraag van een opleiding, wat de efficiëntie ten goede komt.

 

U houdt uw aandacht op uw corebusiness, wij regelen de rest. Eenvoudiger kan niet. Onze kennis en ervaring staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met duidelijke communicatie en overzichtelijke rapportages wordt u gedurende het proces volledig geïnformeerd. 

 

Ons team is u graag van dienst!

 Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jennifer Seldenrijk
06 - 30 39 25 87Abonneren
op nieuws?