Inkoop- en leveranciersmanagement

Als uw opleidingsintermediair verzorgen wij het hele inkoopproces rondom trainen en opleiden. Van de actuele content, inzicht in de beste leervorm, de aanmelding bij de leveranciers en annuleringen, tot de volledige administratie en facturatie. Hierbij sluiten we naadloos aan op uw vragen en processen. Wij helpen u om grip en regie te krijgen én tijd en geld te besparen. De best denkbare basis voor uw opleidingsmanagement.

 

Conclusion organiseert jaarlijks vele individuele- en maatwerkopleidingen voor haar klanten. Naast deze opleidingen kopen wij voor onze klanten ook diverse andere leerinterventies en leermiddelen in. Om de juiste invulling voor de leervragen van onze klanten te kunnen bieden, werken we intensief samen met de beste aanbieders van opleidingsdiensten.

 

U hebt bij ons de keuze uit meer dan 60.000 gecontracteerde opleidingen bij de beste opleiders van Nederland. Om de kwaliteit van ons opleidingsaanbod zo hoog mogelijk te houden evalueren wij de prestaties van onze leveranciers regelmatig. De opleidingen en leveranciers uit onze database kunt u eenvoudig selecteren voor uw eigen opleidingscatalogus op maat. 

 

Uw leveranciersmanager kijkt samen met u naar uw leervragen. Op basis daarvan maken wij een voorstel voor het best passende aanbod voor u. Wilt u advies over welke leverancier bij u past, dan ben u bij onze leveranciersmanagers ook aan het juiste adres. Wij voegen desgewenst uw eigen preferred suppliers toe. Samen met u richten wij het aanbod op maat in. Zo beschikt u over het beste actuele aanbod dat aansluit bij uw organisatie.

 

Conclusion Learning Centers regelt vervolgens de inkoop en het contractmanagement bij alle leveranciers van opleidingen. Daarbij maken wij scherpe kortingsafspraken voor u. Wij ondersteunen u bij het nakomen van afspraken en naleven van overeenkomsten met leveranciers. Wij leggen contractafspraken vast en controleren en monitoren deze.  Zo hebt u geen omkijken naar de contractuele afspraken met leveranciers. 

 

 Wilt u meer weten welke kortingen we voor u kunnen realiseren?
Bel Heidi Wammes
06 - 22 74 92 43