13-03-2019 / nieuws /

Nieuwe leveranciers voor Conclusion Learning Centers: UPD en PSC 't Kan

UPD - Join the Spark*

 

Wil je blijvend de operationele resultaten verbeteren van jouw organisatie? Dat kan! Met onze filosofie van LeanLean Six Sigma en Agile helpen wij je vooruit. En zorgen we dat er een permanente verbetercultuur ontstaat.

Over UPD

UPD is het grootste verbeternetwerk van Nederland. Met Consultancy, training en coaching geven wij mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit. Energie om verder te komen.

We beschikken over ruime, praktische bedrijfservaring en kennis van procesoptimalisatie binnen vrijwel iedere sector: overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners, basisindustrie, logistieke dienstverleners. Wij worden nationaal en internationaal ingezet door organisaties met repeterende werkprocessen.

PSC ’t KAN | ‘Van A naar B(eter)

Verwerken als Veerkracht voor de Verandering

Succesvolle coaching en training bij (ingrijpende) veranderingen.

 

 

Zorg voor de medewerker, manager en het team bij een (ingrijpende) verandering is belangrijk. Het proces verloopt sneller, kost minder geld en is bepalend voor het behoud van werkplezier en welbevinden.

  

Inzicht op wat verandering kan doen m.b.t. gevoelens, gedachten en gedrag op de werkvloer inspireert en bevordert het doelgericht actie nemen.

 

We werken interactief vanuit praktische modellen én met theorie over veranderingsprocessen met aandacht voor verwerken en afscheid nemen. Zo worden er concrete handvatten aangeboden om de veerkracht te kunnen blijven waarborgen.

 

Van A naar B(eter), omdat ’t KAN!