08-03-2019 / nieuws /

Timension en WIN nu ook supplier van Conclusion Learning Centers

Specialisten in innovatieve werkwijzen 

Timension combineert persoonlijke effectiviteit met future work skills.

We trainen en begeleiden cursisten, teams en organisaties. We gebruiken state of the art didactiek om maximaal leerrendement en optimale prestaties te borgen.

 

In onze aanpak gaan we uit van de businessdoelstellingen van de opdrachtgever én de ontwikkeldoelen van de cursist. Naast open trainingen, bieden wij ook maatwerk- en incompanytrainingen aan. De didactiek is gecentreerd rond de cursist en toegespitst op de werksituatie van de deelnemer. Classroom training wordt afgewisseld met social learning en microtraining.

 

WIN helpt projectorganisaties groeien

Wij zijn WIN, aangenaam. Wij optimaliseren, professionaliseren en trainen projectorganisaties. Waar alles draait op mensen én om mensen. Samen bouwen aan een wendbare projectorganisatie, waar mensen met plezier werken. Dáár doen we het voor.

 

Onze expertise

Projectbeheersing, PMO, Portfolio en een Agile aanpak van veranderingen. Daar ligt onze expertise, onze kracht én passie. En dat laten we keer op keer zien, in elke rol die wij vervullen; of dat nu consultant, coach, begeleider, faciliteerder, detacheerder, recruiter of opleider is.

 

Juiste invulling van leervragen

Door de samenwerking met Timension en WIN bieden wij onze klanten nog meer mogelijkheden om invulling aan hun leervragen te geven.

 

Onze opleidingen

Een greep uit onze (maatwerk) opleidingen: Integrale Projectbeheersing, Project Finance, Agile werken, Risicomanagement workshops, P3O®, SAFe®, PRINCE2®, IPMA PMO en PMO hard- en soft skills. En onze trainers? Het zijn echte vakidioten. Zij kennen de theorie én de praktijk als geen ander en brengen dat graag over. Pragmatisch, interactief en op een manier die nooit saai wordt. Dát maakt ons opleidingsaanbod uniek.