24-06-2019 / nieuws /

Terugblik CLC klantendag

Afgelopen donderdag vond onze Conclusion Learning Centers klantendag plaats voor onze Class klanten. Ditmaal op de prachtige locatie Dutch Biz in Amersfoort. De dag stond in het teken van het delen van kennis met elkaar. En dat vooral op een interactieve en informele manier!

Op het ochtendprogramma stonden een sessie over de afdeling Learning Services en een sessie over het LMS vanuit de Learning & Development gedachte. Daarnaast kwamen de nieuwe dashboard rapportages in Class aan bod, gaf Gemeente Den Haag een presentatie over het gebruik van leerpaden en kregen bezoekers natuurlijk een inkijkje in de roadmap.

Media

Naast het delen van kennis hadden we ruimte ingelast voor een informeel buitenprogramma: samen jeu de boulen! Mooi om te zien hoe onze klanten en collega’s fanatiek aan de slag gingen. Dit was gelijk een mooie gelegenheid om te netwerken.

In de middag was het tijd voor 2 interactieve sessies. Tijdens een van deze sessies kropen onze klanten in de huid van een Class Product Owner. Zij gingen brainstormen over één van de volgende thema’s: rapportages, personalisatie en leerpaden. Samen zochten zij naar een oplossing voor problemen waar zij in de praktijk tegen aanlopen. Het idee was dat ze van elkaar zouden leren door de overlap in hun problemen te zien, maar ook de verschillen (waar een product owner vaak mee worstelt). In korte tijd kwamen hieruit goede ideeën tot stand. Ook stond een interactieve sessie over Moodle op het programma waarin deelnemers zelf aan de slag gingen op hun laptop. 


De dag sloten we af met een borrel buiten op het terras. Het was een prachtige dag om samen te zijn!