19-09-2019 / nieuws /
Roadmap Totara LMS

Nieuwe Totara modules en functionaliteiten

Totara LMS is hard op weg om hun LMS functionaliteiten uit te breiden. Totara LMS rolt de komende maanden meerdere modules en functionaliteiten uit, waaronder Totara Mobile, Totara Perform en Totara Engage.

Totara Mobile

De release van Totara Mobile staat gepland voor eind dit jaar of begin volgend jaar. Met de release van de mobiele app van Totara, kunnen Totara-gebruikers de app downloaden vanuit de iOS en Android app stores. De mobiele app biedt in het begin voornamelijk de onderstaande toepassingen:

 

  • Beveiligde login met de mogelijkheid om wachtwoorden te onthouden
  • Basis ontwerpaanpassingen, zodat de look and feel van de app aansluit bij het leerportaal
  • Leerlingweergave van relevante leeractiviteiten (bijv. ingeschreven / toegewezen cursussen, programma's en certificeringen die nog niet zijn voltooid) en de voortgang van die leeractiviteiten
  • Pushberichten die instelbaar zijn vanuit het leerportaal
  • Offline SCORM afspeelmogelijkheden

TOTARA LEARN, PERFORM EN ENGAGE

Als aanvulling op Totara Learn lanceert Totara vanaf 2020 twee nieuwe modules, namelijk Totara Perform en Totara Engage. Hierbij maakt Totara LMS een begin met het modulair opbouwen van LMS-functionaliteiten. Alle drie de modules zijn los af te nemen, maar de kracht ligt in de bundeling van de modules.

TOTARA PERFORM

Totara Perform is een flexibel, open prestatieplatform waarmee organisaties proactief personeelsprestaties kunnen beheren om effectiever te werken en hun doelen te bereiken.

TOTARA ENGAGE

Totara Engage biedt een veilige sociale ruimte waarin leren wordt aangedreven door de mensen zelf. Leren wordt hierin niet zozeer beïnvloed door de organisatie, maar leren is juist zelfgestuurd. Totara Engage is een Learning Experience Platform (LXP) die dagelijkse werkplekcommunicatie, kennisuitwisseling en ontdekking ondersteunt. Leren door sociale interactie staat hierbij centraal. Totara Engage zal Totara Social gaan vervangen.

Ali el Abdi
Heeft u interesse in modules van Totara LMS of de mobiele app? Neem contact op! Bel Ali el Abdi 06 - 46 30 67 83