16-05-2019 / nieuws /

Conclusion Learning Centers verwelkomt Lepaya als nieuwe leverancier

Conclusion Learning Centers kijkt uit naar een mooie samenwerking met Lepaya! Met Lepaya als nieuwe supplier bieden wij onze klanten nog meer onafhankelijke keuzemogelijkheden op het gebied van ICT opleidingen.

Over Lepaya

Vanaf haar oprichting in 2017, helpt Lepaya millennials om effectiever te handelen en zelfbewuster te zijn van vaardigheden. Haar focus is altijd heel praktisch: actief communiceren op verschillende niveaus, leren beargumenteren en feedback geven voor pro's.

 

De drie kernprogramma's zijn precies afgestemd op de verschillende carrièrefases van een millennial: starter, professionals, jonge leider. Programma’s zijn opgebouwd uit korte sessies van een halve dag, met gebruik voor- en achteraf van de Lepaya app die helpt het geleerde in de praktijk te brengen, en voortgang meetbaar maakt. Daarnaast worden de sessies altijd gefaciliteerd door trainers die relevante praktijkervaring hebben, en snappen dat een theorie of model niet altijd 1-op-1 in de realiteit werkt. De combinatie van online en offline leren biedt je flexibiliteit en zorgt ervoor dat je het geleerde echt gaat toepassen in de praktijk.