25-09-2019 / blog /
Werken bij Conclusion Learning Centers

Myrthe Schmidt - Relatiemanager

Even voorstellen

Mijn naam is Myrthe Schmidt en ik ben per 1 augustus gestart als relatiemanager bij Conclusion Learning Centers (CLC). Als relatiemanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor een aantal klanten. Zij kunnen bij mij terecht met vragen rondom onze dienstverlening en het LMS-systeem Class. Het is mijn taak om de regie te behouden en de juiste mensen bij elkaar te brengen om het vraagstuk van de klant op te lossen. Ik woon samen met mijn vriend in Nieuwegein en in mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn vrienden en sport ik graag. Daarnaast heb ik een goede verstandhouding met Netflix en ben ik dol op spelletjes.  

Hoe zijn de eerste weken bij CLC je bevallen?

Heel goed! Al tijdens mijn sollicitatieprocedure merkte ik de snelheid en adequaatheid van de organisatie. Na mijn gesprek werd ik dezelfde middag nog teruggebeld en op dag één zat er een ‘speed date schema’ in mijn mailbox om met meer collega’s kennis te maken. Tijdens mijn eerste weken zie ik deze kenmerken ook terug in de dagelijkse manier van werken. CLC is een organisatie waar snel wordt geschakeld en die daardoor flexibel en wendbaar is. Wat ik mooi vind om te zien, is dat iedereen binnen CLC intrinsiek gemotiveerd is. De betrokkenheid is enorm en iedereen zet zich voor de volle 100% in om onze klanten verder te helpen.

WAAROM BEN JE BIJ CONCLUSION LEARNING CENTERS GAAN WERKEN?

De reden dat ik bij CLC ben gaan werken, is tweeledig. Allereerst de organisatiecultuur en -grootte. Na het werken bij een grote corporate organisatie, ben ik erachter gekomen dat een kleinere organisatie beter bij mij past. Bij mijn vorige werkgever miste ik het gevoel van verbondenheid en er samen voor gaan. Naar mate organisaties groter worden, duurt besluitvorming langer en neemt de betrokkenheid en ondernemerschap vaak af.  Ik voelde direct een klik met de collega’s en werkwijze van CLC. De cultuur is daarom een belangrijke reden geweest waarom ik uiteindelijk gekozen heb om hier te gaan werken.

"Ik voelde direct een klik met de collega's. Het gevoel van verbondenheid en er samen voor gaan vind ik erg motiverend!"

Naast de organisatiecultuur, heb ik ook echt voor de functie van relatiemanager gekozen. Ondanks dat de opleidingenbranche nieuw is voor mij, lag mijn focus in voorgaande rollen altijd op het behouden van bestaande klanten. Hiervoor heb ik voornamelijk in de Automotive gewerkt en ik vind het nu juist erg leuk om een andere branche te leren kennen.

WAT WETEN JOUW NIEUWE COLLEGA’S NOG NIET OVER JOU?

Mijn collega’s weten nog niet dat ik als enige Nederlander geen appeltaart lust, een keer 6 wedstrijden geschorst ben geweest na het pakken van een rode kaart bij een voetbalwedstrijd en het liefst kook zonder recept, omdat ik anders in de stress schiet.

OOK WERKEN BIJ CONCLUSION LEARNING CENTERS?

Check dan hier onze vacatures!

Abonneren
op nieuws?