26-08-2020 / nieuws /
Sterk verbeterde gebruikerservaring

Moodle 3.9 in een fris en helder jasje

De kracht van Moodle is altijd de flexibliteit geweest rondom het kunnen inrichten van jouw leerdoelen. Wil je een interactieve cursus, webinar? Een toets, forum, studieplan of microlearning? Bij Moodle kan je altijd wel terecht. In korte tijd creëer je eenvoudig een platform waarop jouw deelnemers zich helemaal thuis voelen. 

Make-over voor Moodle 3.9

De eerdere versies van Moodle waren voornamelijk gefocust op het leveren van al deze verschillende leervormen. Hierdoor bleef Moodle vanuit een User Experience oogpunt een klein beetje achter. Gelukkig verandert dit volledig in de nieuwe Moodle 3.9! Naast al die diverse leervormen, biedt Moodle nu ook een zeer fraaie uitstraling waardoor het LMS weer helemaal hip en fris voelt. Overzichten, rapportages, instellingen, alles heeft een make-over gekregen wat de gebruikerservaring aanzienlijk ten goede komt.

BRANDING VAN JOUW ORGANISATIE

Om te zorgen dat ook het nieuwe thema van Moodle helemaal aansluit bij jouw organisatie, hebben wij het thema zoveel mogelijk instelbaar gemaakt. Deze instelbaarheid geeft ons de mogelijkheid om elk leerportaal naadloos aan te sluiten op de huisstijl van een organisatie. Hierdoor krijgen gebruikers nog meer het gevoel van herkenbaarheid, wat het leren stimuleert. 

HOE ZIET HET THEMA ER PRECIES UIT?

De overzichten voor het zoeken naar leercontent zijn overzichtelijker en gemakkelijker in gebruik. Het beheren van leercontent is daardoor voor beheerders en docenten een verbetering die een heel groot verschil zal opleveren in de gebruikerservaring van deze twee rollen. 

Interesse in Moodle 3.9?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kijken samen met jou wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Jessica Heeren
Er kan meer dan je denkt! Ik praat je graag bij over Moodle 3.9!
Bel Jessica Heeren 06 - 22 74 81 78