18-10-2018 / nieuws /

Lindenhaeghe en Management Expedition nu ook supplier van Conclusion Learning Centers

Lindenhaeghe is de afgelopen vijf jaar uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is de afgelopen vijf jaar uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

 

Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut. U kunt bij Lindenhaeghe terecht voor vakgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Vakkennis en opkomende (nieuwe) specialismen staan centraal bij het ontwikkelen van de opleidingen van Lindenhaeghe. De Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte vaardigheden.

 

U kunt bij Lindenhaeghe zowel klassikaal (op 25 verschillende locaties) als online studeren. Jaarlijks helpt de opleider zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan. Dit sluit aan bij de missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken op een aantrekkelijke manier.

 

Management Expedition is expert in Quality time for teams organiseren

Management Expedition is expert in Quality time for teams organiseren.

Met veel kennis van project- en verandermanagement en gevoel voor groepsdynamica, organiseert Management Expedition leerzame en inspirerende “expeditions” op maat met ervaringen die kleven. Ze hanteren daarbij graag metaforen uit bergexpedities, topsport, vechtkunst, theater en biologie. Dat helpt afstand tot en reflectie op een verandervraagstuk of leervraag te creëren.

Met de pijlers Explore (to discover), Experiment (to feel) en Exchange (to act) ontwerpen we een aanpak die quality time “garandeert”. 

Conform dit format is ook de Masterclass de Resultaatgerichte Veranderaar in Barcelona ontwikkeld waar deelnemers individueel op kunnen intekenen. 

 

Juiste invulling van leervragen

 

Door de samenwerking met Lindenhaeghe en Management Expeditions bieden wij onze klanten nog meer mogelijkheden om invulling aan hun leervragen te geven.