15-10-2020 / nieuws /
Download benchmarkrapport

Leren en Ontwikkelen binnen het publieke domein

Er is continu veel gaande op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit komt enerzijds door de invloed van buitenaf, zoals technologische ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Of de coronasituatie die zorgde voor verandering. We zien bijvoorbeeld een toenemende vraag & aanbod van online leerinterventies. Anderzijds komt het van binnenuit. Gemeenten maken beleid waardoor het roer eens in de zoveel tijd omgaat. 

De ene gemeente is de andere niet

Regelmatig voert Conclusion Learning Centers uitgebreide analyses uit op de data uit de leerportalen van onze opdrachtgevers. Wat opvalt is de diversiteit op het gebied van leren en ontwikkelen binnen (vergelijkbare) gemeenten. 

In het rapport Leren en Ontwikkelen binnen het publieke domein brengen we onze belangrijkste bevindingen in beeld zodat jij jouw beleid op leren kan toetsen aan hoe anderen het doen. Lig jij op koers? Waar liggen de kansen? Conclusion Learning Centers levert niet alleen een Leer Ecosysteem, maar is ook expert op het gebied van Leren & Ontwikkelen. Vanuit onze expertise - ook buiten het publieke domein - geven wij een aantal tips voor leren & ontwikkelen. 

 

Download het rapport door je gegevens in te vullen onderaan deze pagina.

 

Laat je inspireren, veel leesplezier!

Jennifer Seldenrijk
Meer weten over L&D ontwikkelingen?
Neem contact op!
Bel Jennifer Seldenrijk 06 - 30 39 25 87

Leren en Ontwikkelen binnen het publieke domein

Ja, stuur mij het benchmark rapport


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Wij gebruiken uw gegevens om u informatie te sturen over relevante, voor u interessante informatie of u uit te nodigen voor events. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze Privacyverklaring.
Momentje...