11-07-2019 / nieuws /

Kaderloos nieuwe supplier van Conclusion Learning Centers

kaderloos logo 111966732298

Conclusion Learning Centers is een samenwerking aangegaan met Kaderloos. Kaderloos verzorgt maatwerkopleidingen voor Conclusion Learning Centers.

over kaderloos

Kaderloos bouwt bruggen tussen mens & verandering

Verandering is een constante in ons leven. De wereld om ons heen ontwikkelt zich in rap tempo. Hoe gaat jouw organisatie om met veranderingen als gevolg van reorganisaties, ICT implementatie of fusietrajecten? Onze missie is snel en effectief implementaties en veranderingen door te voeren en daarbij medewerkers te motiveren om mee te veranderen.

 

Gemotiveerde medewerkers maken hét verschil”.


Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. 

Elke verandering is uniek, wij ondersteunen deze met outside-the-box consultancy, high impact trainingen, inspirerende workshops en personal coaching. Zo bouwen wij blijvende bruggen tussen organisaties, veranderdoelstellingen en gemotiveerde medewerkers, op zowel strategisch, operationeel als tactisch niveau.

 

Met Kaderloos als nieuwe supplier wordt het aanbod wat wij onze klanten kunnen bieden nog gevarieerder. In ons aanbod hebben we zowel generieke als specialistische leeractiviteiten beschikbaar die door heel Nederland georganiseerd worden.

Ook interesse om supplier van Conclusion Learning Centers te worden?

Kijk dan op Informatie voor leveranciers