10-10-2019 / nieuws /
CLC en Bright Alley samen op pad

Jaarlijks uitje

Work hard, play hard. Afgelopen vrijdag reisden we met meer dan 70 collega’s van Conclusion Learning Centers (CLC) en Bright Alley af naar Eindhoven voor ons jaarlijkse gezamenlijke uitje.

 

We checkten in bij ons hotel The Match en na een korte wandeling door het centrum kwamen we uit bij Bottle Distillery. In een oude fabriek worden hier op ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka bereid. We zijn uitgebreid bijgepraat over de distilleerderij en de werking van de prachtige koperen distilleerketel. We hebben natuurlijk niet alleen geluisterd, maar ook geproefd! En zijn zelf aan de slag gegaan met het bereiden van gin-tonics. We mengden verschillende soorten gin, verschillende soorten tonic en allerlei extra’s zoals kardemon, steranijs, kaneel en kruidnagel. Vooral de kardemon was populair, dat gaf zo’n mooie roze kleur. We weten nu als geen ander hoe je een lekkere gin-tonic moet maken. Na de proeverij zat de sfeer er al lekker in!

Media

Vervolgens gingen we op pad richting brasserie de Oude Rechtbank. Bij binnenkomst kreeg iedereen een accessoire (feesthoedje, ketting, strik en meer…) en zo vormden we verschillende groepjes. We gingen de strijd aan met elkaar in een pubquiz. Tof om te zien hoe fanatiek en enthousiast iedereen werd tijdens de strijd om de punten. Tussen de vragen door kregen we het menu opgediend, het smaakte uitstekend. Leuk om elkaar eens in een hele andere setting te leren kennen!


Aan het eind van de avond waaierde iedereen uit; naar huis, richting hotelkamer of het nachtleven van Eindhoven. ’s Ochtends sloten we het uitje af met een gezamenlijk ontbijt in ons hotel en een enkeling had nog energie om zicht te laten inspireren op de Maker Fair. Het was weer een geslaagd uitje!

Ali el Abdi
Wil jij hier een volgende keer ook bij zijn? We maken graag kennis met je! Bel Ali el Abdi 06 - 46 30 67 83