04-05-2020 / nieuws /
CLC voldoet aan hoogste kwaliteitsnormen

ISO 9001:2015 certificering opnieuw verlengd

Met trots mogen wij zeggen dat wij wederom een positieve aanbeveling hebben gekregen voor het continueren van het certificaat. Resultaat: geen afwijkingen en/of aandachtspunten, dus een 100% score! 

Als organisatie hechten wij veel belang aan deze certificering. Ons team van professionals zet zich altijd maximaal in om onze klanten de beste dienstverlening te bieden, óók vanuit huis. Het is niet alleen een mooie opsteker voor ons, maar ook voor onze klanten. Het geeft ze het bewijs én het vertrouwen dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Al met al een mooie stimulans om met elkaar onze klanten optimaal te blijven bedienen!

"Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, onze dienstverlening aan onze klanten en continue verbetering. Wanneer je dan te horen krijgt dat het certificaat weer is verlengd, dan is dat te gek. Wij zijn daar supertrots op. Het is iets wat je niet alleen voor elkaar krijgt, daar heb je de gehele organisatie voor nodig, maar ook de feedback van onze klanten is hierin belangrijk. Het is dan ook een mooie erkenning voor het harde werken en toont aan dat wij hoge kwaliteit nastreven en kritisch kijken naar onze bedrijfsvoering om zo verbeteringen door te voeren in onze primaire en ondersteunende processen." – Nicole van Erven, Head of Operations & Service Delivery Conclusion Learning Centers.

Naast Conclusion Learning Centers heeft ook ons zusterbedrijf Bright Alley de ISO 9001 certificering gecontinueerd.