26-11-2019 / nieuws /
Verslag klantevent

Gluren bij de buren

Afgelopen donderdag vond de eerste editie van ‘Gluren bij de buren’ plaats op de bovenste verdieping van de Conclusion-toren. Tijdens dit klantevent draaide alles om elkaar inspireren, leren van en met elkaar.

 

Na de plenaire aftrap vertelde Kiwa over de periode waarin zij het LMS Totara voor zowel de eigen medewerkers als voor externe cursisten gebruikte. In de praktijk werd een andere behoefte geconstateerd. Nu gebruikt Kiwa het LMS Moodle voor de externe cursisten en blijft Totara het LMS voor de eigen medewerkers.

 

Vervolgens nam DJI het stokje over en vertelde over de recente livegang van hun LMS. Wat komt er kijken bij zo’n livegang en... hoe krijg je de gebruikers mee? Een heldere communicatie over het gebruik en de inzet van het nieuwe LMS naar de verschillende interne stakeholders is daarbij van groot belang.

 

Na de beide presentaties was het tijd om ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen en elkaar vragen te stellen. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod zoals de positionering van het LMS in de organisatie, de manier waarop nieuwe medewerkers onboarden, maar ook hoe zij gebruik maken van het LMS.

 

We kijken terug op een inspirerende dag waarin we allemaal veel nieuwe inzichten en ideeën hebben opgedaan, elkaar een stapje verder hebben geholpen en veel hebben kunnen netwerken!

 

Alle deelnemers, van harte bedankt voor jullie aanwezigheid en de actieve bijdrage die jullie hebben geleverd. Dit maakte het event tot een succes!

Meer weten?

Wilt u hier een volgende keer ook bij zijn? Of heeft u behoefte aan advies over welk LMS het beste past bij uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

 

Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Ali el Abdi
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Ali el Abdi 06 - 46 30 67 83