20-10-2019 / nieuws /
Werken bij Conclusion Learning Centers

Frankie Lipsius - Product owner Moodle-Totara

Even kort voorstellen

Frankie Lipsius, 32 jaar, LMS Consultant en Product Owner Moodle / Totara bij Conclusion Learning Centers sinds januari 2019. Ik ben hier 5 jaar geleden gestart als Font-end ontwikkelaar bij het Class ontwikkelteam. Daarnaast ben ik als Security Officer en Teamlead Product Development werkzaam geweest bij Conclusion Learning Centers.

Waarom heb je gekozen voor CLC?

Ik begon in 2013 met een stage bij Conclusion ICT Projects. Vanuit deze stage ben ik als SharePoint ontwikkelaar aan de slag gegaan. Aan het einde van mijn stage benaderde Conclusion Learning Centers mij voor een baan als Front-end ontwikkelaar voor het product Class. Hier kon ik geen nee op zeggen. Dit was de uitdaging die ik zocht. Doorontwikkeling op een eigen LMS product en dit implementeren bij grote, interessante en leuke klanten.

Wat maakt werken bij CLC bijzonder voor jou?

Bij Conclusion Learning Centers krijg je de ruimte voor eigen ontwikkeling, maar ook om mee te denken en te werken aan organisatorische verbeteringen. Daarnaast is CLC een dynamische en jonge organisatie, waarbij persoonlijke doorgroei een onderwerp van aandacht is. Daarnaast heb ik hier veel leuke mensen leren kennen, waarvan een aantal zeer goede vrienden zijn geworden. Het meest bijzondere van werken bij Conclusion Learning Centers vind ik de openheid en informele werksfeer, maar ook de professionaliteit van de organisatie.

"Elke dag bij Conclusion Learning Centers is voor mij anders, ik voer vrijwel nooit dezelfde taken uit. Hierdoor blijven mijn werkdagen zelfs na vijf jaar interessant en verrassend."

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdag is vrijwel elke dag anders. Ik geef demonstraties/presentaties bij potentiële nieuwe klanten of werksessies/trainingen bij bestaande klanten. Nieuwe klanten worden bij ons met een Agile projectmethode geïmplementeerd waardoor wij constant verbeteringen doorvoeren op onze werkwijze. Hierdoor kunnen wij onze klanten steeds beter bedienen en ondersteunen. 

Is er iets wat weinig collega’s van jou weten?

Ik vind het heerlijk om na een werkdag tot rust te komen door een wandeling te maken.

Heb je nog een leuke anekdote?

Toen ik nog een kind was, was ik het liefst elke dag te vinden in gamewinkels. Hierdoor begon een verkoper mijn voorkeur voor spellen al snel te herkennen en gaf mij elke week tips en adviezen over welke spellen voor mij interessant waren. In mijn eigen werk als consultant streef ik naar zo’n waardevol klantcontact. Ik wil iets voor de klant kunnen betekenen en een band opbouwen.

OOK WERKEN BIJ CONCLUSION LEARNING CENTERS?

Check dan hier onze vacatures!