14-05-2020 / nieuws /
Werken bij Conclusion Learning Centers

Denise Verheul - Medewerker Klantsupport

Hi, ik ben Denise Verheul (36 jaar). Heel eventjes nog maar, want binnenkort ben ik mevrouw Kuitenbrouwer, omdat ik dan ga trouwen. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Conclusion Learning Centers als Medewerker Klantsupport. Een uitdagende rol die zeer veelzijdig is; zowel ticketafhandeling als telefonisch contact met klanten zoals bijvoorbeeld  VGZ, Gemeente Rotterdam en SVB zijn dagelijkse kost. Tevens vervul ik om de week de rol van dagcoördinator binnen ons team. Als dagcoördinator houd ik een helikopterview over de binnenkomende tickets, houd ik de prioriteiten in de gaten en maak ik dagrapporten en rapportages op. Ik wilde graag een duizendpootfunctie  toen ik kwam solliciteren; bij CLC kan ik mijn hart goed ophalen!

WAAROM IK HEB GEKOZEN VOOR CONCLUSION LEARNING CENTERS? 

Na een tijdje in de uitvaart te hebben gezeten, met zeer wisselende tijden, wilde ik een nieuwe baan met meer structuur. Toen ik voor mijn sollicitatie het imposante gebouw van Conclusion in Utrecht binnenkwam voelde ik een geweldige vibe! Alleen al de slogan ‘Business Done Differently’ greep me en liet me niet meer los. Net als ik, is het bedrijf ‘anders’. Dat begon al bij de sollicitatie. Dit verliep heel relaxed en voelde meteen vertrouwd. Zonder een concreet “Ja, je bent aangenomen” te hebben gehoord, heb ik mijn 2 andere lopende sollicitaties afgezegd. Conclusion Learning Centers MOEST en ZOU het gewoon worden! En zo geschiedde.

 

Ik ben nu ruim een half jaar in dienst en ik leer nog iedere dag bij. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer, tot frustratie van vooral mezelf, want mijn collega’s zijn ontzettend begripvol en behulpzaam. Een super professioneel team dat van aanpakken weet en hun verantwoordelijkheid kent. En… heel gezellig is! Ik ben erg trots dat ik lid mag zijn van dit team. En tof om te merken hoe goed de samenwerking met andere teams verloopt. 1 voor allen, allen voor 1! Het feit dat we nu verplicht thuis moeten werken, is dan ook niet altijd leuk, want ik mis de vibe. 

HET WERKEN VANUIT HUIS

Toen het thuiswerken werd ingesteld vanwege coronamaatregelen, kregen we alle tools om vanuit huis zo goed mogelijk te kunnen fungeren. Een extra scherm nodig? Geen probleem, neem maar mee! Thuis was het even zoeken naar een ritme, omdat mijn zoon ook zijn schoolwerk moest doen. Gelukkig neemt oma veel werk uit handen, zodat ik door kan werken. Bless the granny’s! Inmiddels zit ik er goed in. Deze situatie maakt je ook creatief en lang leve de technische tools als Teams en Skype.

En dan nog wat over mijzelf..

Bij collega’s sta ik inmiddels al bekend als die meid van de quote’s. Mijn favoriet is: Ieder nadeel heeft zijn voordeel! Ja, die van onze wijlen Johan C! En deze sluit ook mooi aan in tijden van office@home. Want thuiswerken… niet altijd ideaal… maar niemand die het ziet wanneer ik lekker bivakkeer in mijn Nel Veerkamp-pakkie. 

 

Buiten een liefhebber van films, series en lezen, ben ik erg sportief en sta ik regelmatig mee te huppelen op de Latijns-Amerikaanse beats van Zumba. Verder speelt mijn christelijke geloof een grote rol in mijn leven. Ik ben dan ook graag in onze kerk MCI Church, te Utrecht, te vinden.