15-12-2020 / nieuws /
Dynamische leergroepen

Content op maat voor de medewerker

Veel organisaties willen hun leeraanbod kunnen differentiëren en personaliseren. Door de vele typen gebruikers binnen een LMS, wordt het aanbod vaak snel te groot en zie je door de bomen het bos niet meer. Daarnaast zijn specifieke onderwerpen vaak alleen interessant voor specifieke groepen. Vooral bij een grote organisatie, kan het een overkill aan informatie zijn om alle beschikbare content aan te bieden aan alle medewerkers. Aanbod op maat maakt een LMS een stuk overzichtelijker!

DYNAMISCHE LEERGROEPEN

Sinds de laatste release van ons leerplatform Class (november 2020) kun je content selectief beschikbaar maken voor bepaalde groepen gebruikers, de zogenaamde dynamische leergroepen. Een dynamische leergroep is een groep medewerkers die op basis van bepaalde criteria tot deze leergroep behoort. Medewerkers met een bepaalde functie of afdeling bijvoorbeeld. Of specifieke groepen zoals BHV’ers, specialisten op een bepaald vakgebied, junioren, BOA’s, interne of juist externe medewerkers, etc. 

 

De content die je selectief beschikbaar kunt stellen in Class beperkt zich niet tot leeractiviteiten. Ook andere soorten content, zoals leerpaden, video’s, topics, documenten, etc. kun je selectief aanbieden aan specifieke groepen gebruikers.

Jessica Heeren
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jessica Heeren 06 - 22 74 81 78