22-05-2020 / nieuws /
Informatiebeveiliging hoogste prioriteit

Conclusion Learning Centers doorloopt met succes twee externe audits: ISO 27001 & ISAE 3402 type II

De afgelopen maand stond bij Conclusion Learning Centers vooral in het teken van informatiebeveiliging met maar liefst twee externe audits op dit gebied. Het doel was om ons ISO 27001 certificaat te laten toetsen en continueren en een nieuwe ISAE 3402 type II verklaring te krijgen.

We kunnen met trots zeggen dat we met beide audits een fantastisch resultaat hebben behaald. We mogen ons ISO 27001 certificaat continueren en hebben een nieuwe ISAE 3402 type II verklaring ontvangen.

Het behalen van een het ISO 27001 certificaat en de ISAE 3402 verklaring is een objectieve bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging van onze data en die van onze klanten naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. 

‘Databescherming en privacy zijn in deze digitale tijden steeds belangrijker geworden. Met het continueren en onafhankelijk laten toetsen van ons ISO27001 certificaat en het behalen van de ISAE3402 type II verklaring laten wij aan onze klanten, leveranciers en overige stakeholders zien dat informatiebeveiliging hoge prioriteit heeft binnen onze bedrijfsvoering en wij voldoen aan de erkende internationale norm’, zegt Lisa Houwer, IT Security Information Officer bij Conclusion Learning Centers.