18-07-2019 / nieuws /

Nieuwe leverancier voor Conclusion Learning Centers: StressloosWerken

logo stressloos werken 111966141814

Conclusion Learning Centers heeft StressloosWerken als leverancier toegevoegd aan haar portfolio.

Over StressloosWerken 

StressloosWerken geeft trainingen aan professionals die drastisch willen ontstressen en hun vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkplezier substantieel willen vergroten.

 

In innovatieve blended learning programma’s leren deelnemers praktische mindfulnesstechnieken en gezonde werkgewoontes, waardoor concentratie, veerkracht, en productiviteit toenemen. En niet te vergeten: (samen)werkplezier en werkgemak! De programma’s zijn gericht op het duurzaam opbouwen van een nieuwe werkstijl. Dit geeft goede resultaten; deelnemers waarderen de programma’s gemiddeld met een 8,7.

 

Drijvende kracht achter StressloosWerken is Yvonne van Iersel. Ze werkt bij organisatiebrede vragen om Mindfulness in de bedrijfscultuur te integreren samen met MO( Mindfulness in Organisaties) partners, een bruisende netwerkorganisatie voor werkgeluk en werkverlichting.

Meer dan 60.000 leeractiviteiten

Met StressloosWerken als nieuwe supplier wordt het aanbod in onze database nog groter. Inmiddels bieden wij meer dan 60.000 leeractiviteiten aan van de beste opleiders van Nederland.

OOK INTERESSE OM SUPPLIER VAN CONCLUSION LEARNING CENTERS TE WORDEN?

Kijk dan op Informatie voor leveranciers.