11-11-2019 / nieuws /

Conclusion Learning Centers verwelkomt Ammerlaan als nieuwe leverancier

Ammerlaan 111956120036

Conclusion Learning Centers is een samenwerking aangegaan met Ammerlaan IT Training & Advies. 

Over Ammerlaan IT Training & Advies

Ammerlaan IT Training & Advies is een IT opleider die expert is op het gebied van Testen, Test automatisering, Scrum, Agile en Business Analyse. De trainingen kenmerken zich door interactie met games, daadwerkelijk aan de slag gaan met de theorie, weinig powerpoints, en heel veel praktijk kennis. Onze trainers zijn doorgewinterde professionals die alle theorie in de praktijk gebruiken. En daar kan je als cursist bij ons van profiteren.

 

De trainingen van ons worden dan vaak gekenmerkt door de praktische invulling en de praktijkvoorbeelden van de trainer. En uitgebreide interactiviteit door het gebruik van diverse live games, zoals Lego4Scrum, Lego Mindstorms en echte software programma’s om te testen en te automatiseren tijdens de training.

 

Door de koppeling van theorie aan praktijk tijdens een training, heb jij als cursist direct een voorbeeld hoe je dit in je eigen werkgebied kan toepassen.

JUISTE INVULLING VAN LEERVRAGEN

Door de samenwerking met Ammerlaan bieden wij onze klanten nog meer mogelijkheden om invulling aan hun leervragen te geven.

OOK INTERESSE OM SUPPLIER VAN CONCLUSION LEARNING CENTERS TE WORDEN?

Kijk dan op Informatie voor leveranciers.