16-12-2019 / nieuws /
Werken bij Conclusion Learning Centers

Alice Roos - Teamlead

Ik ben Alice Roos. Sinds januari 2019 ben ik in dienst als Teamlead voor de afdeling projecten. Ik stuur developers, implementatie consultants en project managers aan. Als wij een leermanagementsysteem (LMS) bij een klant implementeren, dan zorg ik dat er mensen vanuit ons team klaarstaan die het LMS inrichten, koppelingen met klantsystemen realiseren en maatwerk bouwen. Samen zorgen we ervoor dat de implementatie succesvol verloopt.

Waarom heb je gekozen voor Conclusion Learning Centers?

Het allermooiste aan CLC vind ik dat het een snel bedrijf is dat steeds in ontwikkeling is. We komen snel in actie. Dat merkte ik al vóórdat ik hier aan de slag ging. Ik ben benaderd voor deze functie, ging op gesprek en binnen een week had ik een contract. Het gevoel was vanaf het begin al goed. De mensen met wie ik sprak waren enthousiast, ik voelde direct een klik. Alles wat tijdens de sollicitatie is verteld is ook echt zo. What you see is what you get. No nonsense. Het goede gevoel is gebleven, ik heb nog geen seconde spijt!

WAT MAAKT WERKEN BIJ CLC BIJZONDER VOOR JOU?

CLC is een platte organisatie met korte lijnen. Je kunt zelf beslissingen nemen en zelf dingen oppakken. Je pakt echt je eigen verantwoordelijkheden. Het is niet nodig om over 10 schijven akkoord te hoeven vragen. En dat past bij mij, lekker snel schakelen en doorvoeren! Het is daarnaast een jong bedrijf met echte professionals die ervoor gaan. Zo zit ik zelf ook in elkaar. Heel fijn om dit terug te zien. 

“Het kan niet anders dan dat we de leukste werkmaatschappij zijn van Conclusion!”

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Ik stuur niet alleen mensen aan, maar werk zelf ook aan een aantal projecten. Voor ik hier kwam heb ik ook als projectmanager gewerkt, ik weet daarom hoe projecten in elkaar steken. Zo was ik snel ingewerkt, in de processen zelf, hoe een project wordt geïmplementeerd, wat de risico’s zijn en met welke problemen je te maken kunt krijgen. Ik was niet specifiek op zoek naar een leidinggevende functie, maar door deze functie houd ik ook contact met klanten, en dat is superleuk. De ene keer ben ik meer bezig met managen, de andere keer meer met een project. Een mooie balans! 

Het leuke aan Conclusion Learning Centers is dat het team heel divers is. Je komt verschillende disciplines tegen, van techniek tot projectmanagement. Dit maakt het heel uitdagend. Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Escalaties, offertes, of een vraag van een klant die snel wil starten. Dat betekent direct in planning kijken wie er beschikbaar is en wie het beste op het project past. Die afwisseling maakt het elke dag weer leuk.

WAT IS JOUW BEST BEWAARDE GEHEIM?

Ik ben sinds vorig jaar spinninginstructeur. Spinnen doe ik al 6 jaar. Op een gegeven moment was er geen instructeur. Ik heb toen aangeboden om in te vallen. En dat beviel zo goed, dat ik dit nog steeds doe!

OOK WERKEN BIJ CONCLUSION LEARNING CENTERS?

Check dan hier onze vacatures!