Leren op één plekOns eigen Learning Management Systeem CLASS is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform dat u maximale grip geeft op leeractiviteiten, resultaten en bestedingen.

 

Ondersteuning in L&D-cyclus

CLASS biedt ondersteuning aan alle processen binnen uw L&D-cyclus. Taken en signaleringen wijzen u op aandachtspunten en de rapportages en het learning analytics dashboard geven u precies de informatie die u nodig hebt. Zo kunt u zich focussen op de inhoud. 

 

Geintegreerd, actueel aanbod

CLASS integreert het leren door haar centrale plek binnen uw organisatie. Medewerkers vinden en delen er hun kennis. CLASS biedt één opleidingscatalogus voor extern en intern aanbod en alle leervormen waaronder ook e-learning. 

 

Baas over eigen ontwikkeling

Uw medewerkers en managers krijgen selfservice-faciliteiten waarmee ze de regie hebben op hun (eigen) ontwikkeling. Via een persoonlijke omgeving heeft iedereen zelf inzicht in mogelijkheden, resultaten en gap-analyses. 

 

Class groeit met u mee

CLASS wordt in overleg met onze klanten continu doorontwikkeld en laat zich makkelijk uitbreiden met diverse relevante modules zoals een elektronische leeromgeving, e-commerce modules of een module social learning.

Wilt u weten wat CLASS voor uw organisatie kan betekenen?
Bel Ali el Abdi
06 - 46 30 67 83