Klachtenafhandeling

Bij ontevredenheid over een leverancier of over de dienstverlening van Conclusion kan gebruik gemaakt worden van onderstaande klachtenprocedure. Iedere klacht wordt vertrouwelijk behandeld.

Klacht over een leverancier

Een klacht over een leverancier kan direct aan de leveranciersmanager of de accountmanager van Conclusion gemeld worden. De ervaringen met leveranciers en opleidingspartners worden tevens besproken tijdens de maandelijkse overleggen. Conclusion is verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement en neemt in overleg, en indien nodig, actie richting leveranciers en opleidingspartner Op een klacht wordt binnen twee weken gereageerd.

Klacht over dienstverlening Conclusion

Een klacht over de dienstverlening van Conclusion kan worden gemeld bij de accountmanager van Conclusion. Binnen twee werkdagen zal Conclusion de klacht afhandelen. Wanneer de gemelde klacht niet binnen twee werkdagen afgehandeld is, kan rechtstreeks contact opnemen met de directeur van Conclusion Learning Centers.

Daarnaast beschikt Conclusion over een onafhankelijk centraal meldpunt voor klachten. Dit escalatieniveau kan bijvoorbeeld worden ingezet als er klachten zijn over de directeur zelf. Binnen één werkdag na binnenkomst van de klacht neemt de Kennis- en Allocatiedesk van Conclusion B.V. contact op om de klacht te bespreken. De uitspraak van dit meldpunt is bindend voor Conclusion.

 

 

U kunt de Kennis- en Allocatiedesk bereiken door een e-mail te sturen naar: kwaliteit@conclusion.nl.

 

Indien klant desondanks van mening is dat er geen bevredigende oplossing voor de ingediende klacht is gevonden, dan zal een door beide partijen goedgekeurde onafhankelijke derde partij verzocht worden een passende oplossing aan te dragen. Diens uitspraak is bindend voor beide partijen.

Abonneren
op nieuws?