Jouw opleidingen, onze zorg

Dé learning partner voor gemeenten

Conclusion Learning Centers (CLC) ontzorgt gemeenten bij het organiseren van opleidingen. En daarin gaan we ver! We nemen jou graag al het werk uit handen. Als opleidingsintermediair hebben wij zeer ruime ervaring in samenwerkingen met gemeenten. Wij ontzorgen graag op het gebied van contractmanagement, opleidingsadvies, inkoop van leerinterventies, alle administratieve afhandeling en facturatie.

Onze opleidingsexperts

Onze professionele opleidingscoördinatoren hebben ruime ervaring en gaan graag voor jou aan de slag. Zij helpen graag bij het beantwoorden van al jouw vragen. Of dat nu gaat over het proces van zoeken & boeken, het organiseren van opleidingen of de evaluatie en financiële afhandeling. Zij adviseren jouw medewerkers over het aanbod in de leeromgeving. En helpen ook bij vragen over leerinterventies die niet in de leeromgeving zijn opgenomen. Het vinden van een leerinterventie die aansluit bij de behoefte staat altijd centraal. Alle afgenomen leerinterventies kopen wij centraal in en handelen wij contractueel af. Onze database bestaat uit meer dan 65.000 leerinterventies, zowel klassikaal als online.

Eén overzichtelijke factuur per maand

CLC neemt ook administratief gezien veel werk uit handen. Als gemeente hoef je niet langer alle opleidingsfacturen van verschillende leveranciers zelf af te handelen. Voortaan ontvang je slechts één maandelijkse verzamelfactuur voor de kosten van opleidingsactiviteiten bij derden. Wij bieden de mogelijkheid voor elektronische facturatie. De elektronische factuur komt op een gestructureerde manier in jouw administratiesysteem. Het is niet langer nodig om de factuur handmatig te verwerken. Daarnaast ontvang je maandelijks een overzicht van de ingekochte leerinterventies, inclusief onze analyse en advies over het aanbod in de leeromgeving. 

Trends in de markt

Naast inzicht in ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen in jouw eigen gemeente brengen wij regelmatig rapporten uit met cijfers, inzichten en trends in de markt. Afgelopen periode deden wij onderzoek naar het leren en ontwikkelen specifiek in het publieke domein. Het rapport geeft cijfers en inzichten van onze klanten over het eerste half jaar van 2020.  

Ben je geïnteresseerd in deze ontwikkelingen?

Download het rapport hier

Of lees meer:

 Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jessica Heeren
06 - 22 74 81 78Abonneren
op nieuws?