Preferred supplier worden?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe Suppliers om het aanbod aan leerinterventies verder uit te breiden voor onze opdrachtgevers!

 

Conclusion koopt leerinterventies in voor diverse opdrachtgevers, uiteenlopend van 500 - 15.000 medewerkers en adviseert bij de concretisering van leerbehoeften naar leerinterventies.  

Interesse om Preferred Supplier van Conclusion Learning Centers te worden?

Wij maken graag kennis om te beoordelen of uw aanbod voldoende aansluit bij de wensen en leerbehoeften van onze opdrachtgevers.

 

De samenwerking biedt u onder andere: 

 

  • Een (extra) ingang om uw aanbod onder de aandacht te brengen en mogelijk orders te ontvangen
  • Een (online) etalage waardoor u nog zichtbaarder bent. Eveneens zorgen wij via nieuwsbrieven en artikelen voor meer naamsbekendheid
  • Inzicht in de tevredenheid van deelnemers over uw aanbod. Deze waardering wordt zichtbaar gedeeld in de opleidingscatalogus, waardoor anderen makkelijker voor uw aanbod kiezen

 

Via het Partnership versterken wij elkaar. We wisselen kennis en informatie uit om onze (gezamenlijke) opdrachtgevers de beste leeroplossingen te bieden.

Om de beste match tussen vraag & aanbod te kunnen maken, selecteren wij onze Suppliers op:  

  • Gebruik van vernieuwende & verfrissende leervormen
  • Aanpak rondom het rendement van leren
  • Aansluiting op leerdoelen 
  • Inkoopvoorwaarden

 

Als wij voldoende toegevoegde waarde zien, dan gaan we graag de samenwerking aan en zetten we de onderstaande stappen:WANNEER EN HOE WORDT UW AANBOD ZICHTBAAR?

Op het moment dat u Preferred Supplier bent, brengen wij uw aanbod onder de aandacht bij onze opdrachtgevers. Dit aanbod kan gericht zijn op individuele trainingen die wij via de opleidingscatalogus aanbieden of op maatwerk- en groepstrainingen.

 

Onze opdrachtgevers bepalen welk aanbod wordt getoond in de opleidingscatalogus, Conclusion Learning Centers adviseert hierin. U ontvangt van ons een terugkoppeling waar uw aanbod zichtbaar is.  

SAMENWERKING

Er zijn geen kosten verbonden om Preferred Supplier te zijn van Conclusion Learning Centers. We sluiten samen een overeenkomst met afspraken over de onderlinge samenwerking en verwachtingen. Zoals gezegd brengen wij uw aanbod onder de aandacht, maar wij kunnen niet garanderen dat er via ons daadwerkelijk orders binnenkomen. 

Bent u enthousiast, laat het ons weten!

Stuur een bericht naar leverancierssupport.clc@conclusion.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jennifer Seldenrijk
06 - 30 39 25 87Abonneren
op nieuws?