L&D advies

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van een effectief L&D beleid en helpen je daar graag bij. Onze L&D consultants hebben uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Je kunt bij ons terecht voor:

  • strategische personeelsplanning
  • ontwikkeling van medewerkers
  • de organisatie van leren & ontwikkelen

Strategische personeelsplanning

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Als organisatie wil je voorbereid zijn op deze veranderingen, en de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Dit kan betekenen dat medewerkers getraind en/of omgeschoold moeten worden zodat zij ook in de toekomst van toegevoegde waarde blijven voor jouw organisatie. En mocht blijken dat een medewerker niet meer binnen de organisatie past? Dan kan een outplacement traject jou en de medewerker een oplossing bieden.

 

Bij Conclusion Learning Centers (CLC) denken we graag met je mee met de implementatie van deze trajecten.

Ontwikkeling van medewerkers

Goed talentmanagement levert heel wat op. Het zorgt voor gemotiveerde mensen die met plezier hun werk doen én hun kennisniveau op peil hebben. Dit heeft een positief effect op jouw bedrijfsdoelstellingen. Hoe benut je de talenten van jouw medewerkers optimaal? En hoe richt je leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie zo effectief mogelijk in? Het zijn vragen waar wij je uitstekend bij kunnen helpen.

 

Je kunt bij ons terecht voor advies rondom diverse thema’s, zoals:

  • onboarding
  • compliancy
  • talentontwikkeling
  • loopbaanontwikkeling
  • leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Organisatie van leren & ontwikkelen

Wij bieden hulp bij al jouw leer- en ontwikkelingsvraagstukken. CLC heeft het grootste opleidingennetwerk van Nederland. Bovendien weten wij alles van systemen én van opleiden. De organisatie van leren & ontwikkelen is ons vak.

L&D advies nodig?

Onze L&D consultants ontwikkelen samen met jou jullie beleid en vertalen dit in concrete leerlijnen, leerprogramma’s en training en coaching. Wij ondersteunen je ook bij het organiseren van al jouw leerinterventies en adviseren je over de juiste werkvorm. Efficiënt en effectief. Wij geven didactisch én inhoudelijk advies. Ook voor het opzetten van een Academy of het opstellen van een HRD adviesrapport kun je bij ons terecht. Samen zorgen we ervoor dat het rendement van jouw opleidingen verhoogt.

 Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jennifer Seldenrijk
06 - 30 39 25 87Abonneren
op nieuws?