07-03-2018 / nieuws /

Conclusion Learning Centers verwelkomt New Heroes als supplier

Conclusion Learning Centers heeft New Heroes.com toegevoegd aan haar portfolio als supplier. New heroes biedt meer dan 130 online soft skill en leiderschapstrainingen aan. Van leiderschap tot communicatie en van assertiviteit tot stressvrij leven. Allemaal onmisbaar voor de professional van nu. Deelnemers worden via praktijkopdrachten zoals video response trainingen, quizzen en questionnaires aangezet tot gedragsverandering.  

 

Bij de online trainingen – de zogenoemde leerreizen - van New Heroes worden deelnemers gemotiveerd en geactiveerd om offline hun aangeleerde vaardigheden toe te passen. Daarnaast kiest de deelnemer zelf een supporter uit die feedback geeft op de voortgang en opdrachten. New Heroes biedt bedrijven een licentie waarbij medewerkers onbeperkt toegang krijgen tot alle leerreizen. Altijd en overal.

 

Meer dan 55.000 leeractiviteiten

 

Met New Heroes.com als nieuwe supplier wordt het aanbod in onze database nog groter: Inmiddels bieden wij meer dan 55.000 leeractiviteiten aan van de beste opleiders van Nederland.

Heidi Wammes
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Heidi Wammes 06 - 22 74 92 43