14-02-2018 / nieuws /

Conclusion Learning Centers organiseert klantsessie voor overheidsklanten

Op donderdag 8 februari organiseerde Conclusion Learning Centers een interactieve sessie voor overheidsklanten. In dit jaarlijks terugkerende event werden de aanwezigen meegenomen in de meest recente ontwikkelingen omtrent Class: wat is er het afgelopen jaar gedaan en wat staat er op de planning voor komend jaar. Hierbij was de vraag aan de aanwezigen: ‘Wat vinden jullie belangrijk?’ Met deze uitkomsten worden de plannen geprioriteerd. Ook de actualiteiten die spelen in de markt zijn besproken. Tijdens het event werden er drie workshoprondes gehouden waarin de volgende thema’s centraal stonden:

 

  • UX/gebruiksvriendelijkheid in Class: hoe kunnen we het de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken?
  • Talentmanagement: in hoeverre is Class alleen een learning management systeem of is er ook behoefte aan (een koppeling met) een talentmanagement systeem?
  • Leerpaden en profielen: Aan de hand van casussen is uitgelegd hoe deze vernieuwde functionaliteit werkt en ingezet kan worden.

 

Onze klanten hebben ons en elkaar veel input gegeven. Veelgehoorde reacties waren: “Goed om nader kennis te maken met collega Class gebruikers en om meegenomen te worden in jullie roadmap” en "Fijn dat wij als klant invloed kunnen uitoefenen op de ontwikkeling van Class”. De uitkomsten van deze klantsessie bespreken wij binnenkort in de accountoverleggen met onze klanten en deze worden verwerkt in de online nieuwsbrief “Up-Next”.

 

 

In april organiseren wij een klantsessie voor onze andere klanten.

Ali el Abdi
Ook invloed op de ontwikkeling van je eigen LMS? Ook in jouw organisatie kunnen we onze diensten implementeren.
Bel Ali el Abdi 06 - 46 30 67 83