Leermanagementsysteem Class

Class is een opleidingenportaal met een volledig zoek- en boeksysteem voor al jouw bedrijfsopleidingen en trainingen. Class is het eigen leermanagementsysteem van Conclusion Learning Centers (CLC) en is zeer succesvol bij gemeenten en grote bedrijven in Nederland.

 

Je gebruikt Class voor het inrichten, implementeren en ondersteunen van de complete leerfunctie van jouw organisatie. Class bestaat uit een portaal (voorkant) en een back-end (achterkant). Met verschillende modules en diensten richten wij het leerlandschap op maat voor je in.

Hoe werkt het leermanagementsysteem CLASS?

Met het voor jou ingerichte leerportaal vinden medewerkers heel gemakkelijk hun weg in het systeem. Class is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alles wat medewerkers nodig hebben om trainingen te zoeken en te boeken. Het leerportaal is additioneel uit te breiden met social, leerpaden, compliancy en persoonlijk ontwikkelingsplan functionaliteiten.

Wat biedt CLASS?

  • Online leerportaal met catalogus met ruim 65.000 opleidingen
  • Geavanceerd leermanagementsysteem
  • In-company en open aanbod trainingen
  • Managementrapportages
  • Opleidingsplannen en ontwikkelpaden
  • Evaluaties en presentieregistratie
  • Social media ondersteuning
  • Eén verzamelfactuur voor al jouw opleidingen
  • Integratie met jouw ERP- en HR-systemen
  • Koppeling met e-learning en blended learning

Waarom Conclusion Learning Centers?

CLC heeft uitgebreide en jarenlange ervaring met de ontwikkeling en de implementatie van Class. Van installatie, hosting, inrichting tot het onderhoud van het systeem en de verschillende modules. Je profiteert van onze didactische kennis en ervaring om Class in te richten tot een aantrekkelijk en succesvol opleidingenportaal. Wil je meer gemak, laat dan ook de administratieve afhandeling van al jouw opleidingsinspanningen helemaal aan ons over. En voor medewerkers die vragen hebben, staat onze helpdesk tot je beschikking.  

Dé learning partner voor alle gemeenten in Nederland

Conclusion Learning Centers is dé partner in leren voor alle gemeenten van Nederland. We hebben zeer ruime ervaring in samenwerkingen met gemeenten. De afgelopen jaren hebben wij bij een aantal grote gemeenten in Nederland de leeromgeving Class succesvol geïmplementeerd. Lees wat wij kunnen betekenen voor jouw gemeente:

 

ZELF ERVAREN WELKE VOORDELEN CLASS BIEDT?

Vraag dan een gratis demo aan. Onze experts maken graag een afspraak met u om het LMS aan jou te demonsteren.

VRAAG EEN GRATIS  CLASS DEMO AAN >>

 

LEES MEER OVER CLASSClass LMS logo
Wilt u weten wat Class voor uw organisatie kan betekenen?
Bel Ali el Abdi
06 - 46 30 67 83Abonneren
op nieuws?